GORILLA DAYS. 15% akció minden nem kedvezményes termékre a GORILLADAYS kóddal. Az akció Április végéig tart.
×
Gorillasports.hu

Ugrálókötelezés

07.10.2021

0

Ugrálókötelezés

Szeretne otthoni kényelemben gyakorolni, de még mindig nem tudja, hová helyezze el a súlyzókat, kettlebelleket, ellipsziseket és más alapvető edzőeszközöket? Kezdje könnyedén és szerezzen be ugrókötelet.

Az ugrálókötél feltűnőnek tűnik, de a valóságban teljes körű, mindenre kiterjedő fitness segédeszköz. Növeli az állóképességet, segít lebontani a zsírokat, sőt segít az izomépítésben. Professzionális sportolók és hollywoodi sztárok edzői esküsznek a rendszeres ugrás előnyeire. Gyere és tegyél szert az ugrálókötelezés előnyeire!

Miért az ugrókötél?

Ugrókötéllel bármikor és bárhol részt vehet a rendszeres edzésben. Egyszerűen vigye magával nyaralásra, üzleti útra vagy sétára a parkban. Tanulmányok kimutatták, hogy mindössze 10 perc ugrókötelezés ugyanolyan előnyös a szív- és érrendszer egészségére, mint 30 perc futás. Végül, de nem utolsó sorban ez az egyszerű edzéssegítő a legolcsóbb fitneszfelszerelés, amelyet szó szerint bárki megvásárolhat.

Lehetséges fogyni kötéllel?

A válasz igen, egyszerűen azért, mert egy igazi kalóriagyilkos. Rendszeresen ugráljon, és minél gyakrabban. És éhezés nélkül is megszabadul a felesleges zsírtól. Lehet, hogy hallott már az utóégetési hatásról megnövelt kalóriabevitelről edzés után is. A legjobb módja az intervallumos edzés, például ugrókötél segítségével.

Az ugrókötelezés kihagyása építi az izmokat?

Igen és nem. Természetesen az erősítő edzések nem helyettesítik az ugrókötelet. Ha megfelelő izomzatra vágysz, nem edzhetsz súlyzók nélkül. Az ugrókötél azonban nagyszerű állóképességi edzés, és különösen a saját súlyával végzett gyakorlattal kombinálva meglepő eredményeket tud biztosítani. Rendszeres ugrással valószínűleg azt tapasztalja, hogy különösen a combizmokat és a vádliizmokat erősítette meg, így a lába karcsúbb és hosszabb lesz. Még a vállizmok és a keresztirányú hasizom sem marad el az edzés során.

Vissza a bloghoz

Hozzászólások a cikkhez (0)

Név
Adja meg a nevét
Kapcsolattartó e-mail
Adja meg az e-mail címet
Az Ön üzenete
Írja be az üzenetet
A csillaggal jelölt * mezők kitöltése kötelező
Betöltés
Letöltés...