GORILLA DAYS. 15% akció minden nem kedvezményes termékre a GORILLADAYS kóddal. Az akció Május 5-ig tart.
×
Gorillasports.hu

TOP 10 otthoni erőnléti edzéshez - Teremtsd meg a tökéletes otthoni edzőtermet!

14.02.2024

0

TOP 10 otthoni erőnléti edzéshez - Teremtsd meg a tökéletes otthoni edzőtermet!

Szeretne elkezdeni otthon edzeni, de nem tudja, hogyan tegye, és milyen felszerelést szerezzen be az erőnléti edzéshez? Talán belefáradtál az edzőterembe való utazással töltött időbe, szeretnél pénzt spórolni a belépőkön, vagy akkor edzel, amikor kedved tartja? Vagy nem szereted, ha néznek rád? Akárhogy is, mi a TOP 10 terméket találtuk meg neked az átfogó erőnléti edzéshez. Olyan termékeket válogattunk össze, amelyek nem foglalnak túl sok helyet, és mégis lehetővé teszik, hogy hatékony edzést állíts össze. Felszereléseinkkel akkor és olyan intenzíven edzhetsz, amikor és amilyen intenzíven csak szeretnél. Eddz úgy, mint Gorilla, és maradj fitt otthon.

TOP 1

Az első lépésnek a padló és a felszerelés védelmének kell lennie. A védőszőnyegek ideálisak erre, mivel hő-, zaj- és hangszigetelő hatásúak, valamint kellemes tapintásúak is. A Gorilla Sports védőszőnyeg szett mindig 8 darabot tartalmaz, amelyek a rögzítőelemeknek köszönhetően rugalmasan egymásba illeszthetők. Emellett könnyen tisztíthatók és padlógyakorlat-szőnyegként is alkalmasak.

TOP 2

Egy másik dolog, amit értékelni fogsz, az a Gorilla Sports állítható pad. A lapos padon olyan gyakorlatokat végezhetsz, mint a fekvenyomás (és ferde), az elülső fekvenyomás vagy a bicepszemelés. Alapvetően minden olyan gyakorlatot elvégezhet, amelyhez ülni vagy feküdni kell. A gyorskioldó csavar segítségével egyetlen egyszerű lépéssel beállíthatja

 a tökéletes szöget, majd a helyére rögzül, így nagy súlyokkal is dolgozhat.

TOP 3

A Gorilla Sports állítható nagyméretű rúdállvány remek választás a fekvőpadhoz. A fekvőpaddal együtt is használhatod, és lehetővé teszi, hogy bármikor el tudd tenni a rakósúlyzót, amikor csak szükséged van rá. Két oszlopból áll, amelyek egymástól függetlenül állíthatóak. A stabil dupla-T alakú lábak megakadályozzák, hogy a szerkezet oldalirányú terhelés alatt felboruljon. Ha nincs szüksége a súlyzótartó állványra, helytakarékossági okokból elhelyezheti egy sarokban, vagy használhatja a súlyzók vonzó tárolására.

TOP 4

Egy megfelelő erőnléti edzés előtt érdemes bemelegíteni, erre alkalmas a Gorilla Sports jógamatrac. Ez egy kopásálló és csúszásmentes szőnyeg a stabil testtartásért. A habszivacs anyagának köszönhetően a szőnyeg igazán kíméletes a bőrhöz. Könnyen feltekerhető és két gumiszalaggal rögzíthető, így könnyen tárolható vagy hordozható lesz.

TOP 5

Most már rátérhetünk magára az edzésre - jól jön a Gorilla Sports egykezes súlyzókészlet 30 kg, amely lehetővé teszi a variálhatóságot, és megválaszthatja a terhelés súlyát. A készlet súlyzórudakból, különböző súlyú súlykorongokból és praktikus csillagzárakból áll. A súlyzók fogantyúi bordázottak a jobb fogás érdekében. Ezzel a készlettel erősítheti karjait, törzsét, sőt lábát is, miközben guggolásokat és hasonló gyakorlatokat végezhet súlyokkal. A súlyzókkal a nyak vagy az alkar kis izmait is igénybe veheti.

TOP 6 ÉS TOP 7

Mindenféle súlyemelő és szabadsúlyos gyakorlathoz válaszd a Gorilla Sports 10 kg-os súlyzót és a Gorilla Sports súlyzókorong szettet. A súlykorongok belső kivitelezése nagy sűrűségű cementkeverékből, a borítás pedig strapabíró fekete műanyagból készült, amely könnyen ellenáll az intenzív edzésprogramoknak.  Ezért az ilyen konstrukciós elvű súlykorongok a legtöbb professzionális edzőterem felszerelésének részét képezik.
Használja ezt a készletet a váll, a karok, a hát és a láb izmainak erősítésére. Az egyenes rudat

 leggyakrabban mindenféle súlyemelő és szabadsúlyos gyakorlatnál használják. A súlyzókkal végzett kiegyensúlyozott edzés a test minden izomcsoportját megmozgatja. Egyszerre erősödik, javul a koordináció, izmot épít és zsírt éget.

TOP 8

Amit a súlyzókkal nem tudsz elérni, azt a kettlebell és a swing gyakorlatokkal elérheted. A Gorilla Sports kettlebell súlyzó alkalmas erre a minimalista és gyors gyakorlatra, amely nem hiányozhat az erőnléti edzésedből. Erősíti a hasizmokat, a farizmokat és a lábakat, és segít elsajátítani az egyenes hátizomtartást.

TOP 9

A felsőtest optimális edzéséhez és a különböző izomcsoportok használatához - különösen a karok, a vállak, a has és a hát izmainak erősítéséhez - értékelni fogja a Gorilla Sports fali trapézrudat. Ezen a fali trapézon célzottan izomtömeget építhetsz a saját testsúlyoddal végzett edzéssel. Végezzen fej fölött húzódzkodást a nyakánál vagy a mellkasánál. Az edzés fokozása érdekében a lábaddal tarthatsz medicinlabdát, vagy edzés közben felvehetsz egy súlyzós övet.

TOP 10

Lazítson az erőnléti edzés után - a Gorilla Sports ellenállóképességi szalag alkalmas mindenoldalú súlyzós edzésre. Használja edzőteremben, küzdősportokban, nyújtáshoz és rehabilitációhoz. Praktikus eszköz az ellenállás növeléséhez gyakorlatok végzése közben. A gumi ellenállása dinamikusan növekszik a gyakorlat végrehajtása közben, így hatékonyan igénybe veheti izmait. A gumi olyan anyagból készült, amely egyszerre rugalmas és eléggé ellenálló a deformációval vagy sérüléssel szemben, valamint egészségre ártalmatlan.

A fitneszgépekbe való befektetés megéri!

Megspórolja a permetezéssel járó pénzt, helyette egy megfelelő gépet vásárol, amely hosszú éveken át kitart. A súlyzós gépek nagyobb rendszerességet biztosítanak Önnek, ami minden edzés hatékonyságának és sikerének kulcsa. Szóval hajrá!

Vissza a bloghoz

Hozzászólások a cikkhez (0)

Név
Adja meg a nevét
Kapcsolattartó e-mail
Adja meg az e-mail címet
Az Ön üzenete
Írja be az üzenetet
A csillaggal jelölt * mezők kitöltése kötelező
Betöltés
Letöltés...