GORILLA DAYS. 15% akció minden nem kedvezményes termékre a GORILLADAYS kóddal. Az akció Április végéig tart.
×
Gorillasports.hu

Tavaszi kiárusítás. Kezd a tavaszt energikusan!

02.03.2023

0

Tavaszi kiárusítás. Kezd a tavaszt energikusan!

Te is megérdemled, hogy a tavaszt ne kétségekkel kezd! Olvasd el tippjeinket, hogy miként lehet a tavasz a megújulás időszaka még neked is!

Sétálj nagyokat a friss levegőn!

Azon kívül, hogy a tüdődet szellőzteted, fél órás mozgás is zsírégető hatással bír a testedre. A szabad levegő növeli a szabadságérzetet, így jó hatással van a stressz leküzdésére. Tavasszal nehezebben bírjuk a napi stresszt is  változékony időjárás is okozhatja a hangulatingadozásaidat. Menj ki a levegőre és sétálj nagyokat, élvezd a jó időt.

Kényeztesd magad!
Bármi, ami neked jóérzést biztosít, használd ki: használj illóolajokat a fürdéskor, esetleg élvezd a víz lazító hatását még tovább  10 perc nem a világ, de, ha neked jól esik, fürödj tovább. Kell, hogy szakítsd magadra elegendő időt, mert megérdemled!

Próbáld ki a masszázst!
Legalább egyszer próbáld ki az életben, és rájössz, hogy nem is akkora hülyeség. Szakavatott kezek masszírozzák ki az izmaidból a görcsöket, szabadítják fel az energiáidat. Ha jót tesz, miért nem használod ki többször?

Igyál elegendő folyadékot!
Persze kalóriamenteset. A vízhiányos állapot is okozhatja a levertségedet, a tavaszi fáradtság érzését! Ha jól esik ázni a kádban, akkor biztos, hogy vízhiánnyal küzd a szervezeted. Ne feledkezz meg arról, hogy naponta legalább két liter ásványvizet meg kell innod!

Nehezedre esik felébredni reggelente?
Akkor biztosan probléma van az éjszakai alvásoddal. Vacsorára inkább a könnyű, fehérjében gazdag, kalóriában szegény étrendet kellene követned  az éjszaka a pihenésé, a fehérjéből tud táplálkozni az izomzat, a kalóriadús vacsorák pedig megterhelik a szervezetedet.

Szabadtéri edzéseket se hagyd ki! 

A szabadtéri edzés pozitívan hat az agyadra is. A friss levegőn végzett edzés az összes emberi érzéket olyan módon stimulálja, amit egy helyiségben végzett edzés nem tud pótolni. A szabadtéri edzés javít az önbizalmadon, ráadásul ha víz közelében vagy zöld övezetben tartózkodsz, az még jobban növeli ezt a hatást.Például végezhetsz jóga gyakorlatokat, mely segít a helyes lélegzés, a megfelelő testartás javításában, nem kell mást tenned csak a megfelelő termékeket: meditációs pánra, jóga karika, tornalabda beszerezni hozzá és már mehet is az edzés. Akciós termékeink között biztos megtalálod a megfelelő terméket.

Emellett az alacsony és közepes intenzitású tevékenységek jobban támogatják az önbizalmat, mint a nagyon intenzív edzések. Próbáld ki a sétát, a biciklizést vagy például a kerti munkát. Ezzel nemcsak a kondidon javítasz, hanem az magadba vetett hiteden is.

 Mindemellett edzhetsz a szabadban súlyzókkal, egyéb erősítést is végezhetsz el.

Az edzőteremben futás nem ugyanaz, mintha a parkban futnál. A változást főleg az ízületeid és a kötőszöveteid fogják érezni, amelyeket a futópad felülete jobban leterhel. De a kalóriák égetését is támogatod vele, mert a levegő ellenállása 10%-kal képes növelni az elégetett kalóriák számát. Az sem árt, ha különféle felületeken mozogsz. Egyszerűbb lefutni 5 km-t a futópadon, mint a parkban vezető ösvényen, amely lejthet, emelkedhet és változik a felülete. A szabadtéri edzés ráadásul a szabadságról és az útvonal saját mérlegelésünk alapján való kiválasztásáról szól. Van olyan hely a városodban, amit még nem ismersz vagy már régóta nem voltál ott? Vágj bele és élvezd az edzést, ami nem csak egy szám lesz egy gép kijelzőjén.

Vissza a bloghoz

Hozzászólások a cikkhez (0)

Név
Adja meg a nevét
Kapcsolattartó e-mail
Adja meg az e-mail címet
Az Ön üzenete
Írja be az üzenetet
A csillaggal jelölt * mezők kitöltése kötelező
Betöltés
Letöltés...