GORILLA DAYS. 15% akció minden nem kedvezményes termékre a GORILLADAYS kóddal. Az akció Április végéig tart.
×
Gorillasports.hu

Tartsd meg újévi fogadalmadat idén!

09.01.2023

0

Tartsd meg újévi fogadalmadat idén!

Melyek a leggyakoribb újévi fogadalmak?

A legnépszerűbb elhatározások slágerparádéjának élén természetesen a fogyás és a dohányzásról való leszokás, valamint a karrierünkkel vagy tanulmányainkkal kapcsolatos ambiciózus célok, valamint az interperszonális kapcsolatok javítása áll. Ha valakit valóban bosszant a múltbeli elhatározások kudarca, akkor az egyetlen döntése az lehet, hogy "nem hoz határozatot". Az ilyen személy biztos abban, hogy nem fog csalódni saját kudarca miatt, de nekünk a többieknek meg kell próbálnunk elkerülni a másikat. Újévi kiábrándulás. Egy jó és reális terv a segítségünkre lehet.

Újévi terv a fogadalmak betartására

1. Minőség a mennyiség felett. Először alaposan gondoljon át minden szándékot, és ne vigye túlzásba. Jobb, ha csak egy-két megvalósítható célt tűzünk ki magunk elé, mint egy teljes életmódváltást. Sokkal könnyebb teljesíteni a „hetente kétszer elmegyek sétálni" feladatot, mint a napi konditeremlátogatást csökkentő diétával kombinálva.

2. Lépésről lépésre. Az igényesebb feladatokat ossza fel alszakaszokra. Ha nem tudsz azonnal radikálisan változtatni az étrendeden, próbáld meg visszaszorítani a cukorkák fogyasztását, és inkább aszalt gyümölcsöt vásárolj.

3. Örülj folyamatosan a sikereknek. A valamilyen módon mérhető célokat a legjobban követni. Ez azt jelenti, hogy utánuk jobban érzi magát, egészségesebb lesz, és kimutathatóan javulni fog a társadalmi, munkahelyi vagy családi élete. Például a részsikereket leírhatja egy naplóba.

4. Bízz a célodban. Mondd el egy hozzád közel állónak a szándékodat. Így megkapja a szükséges támogatást, és egyben ellenőrzi, hogy nem adja-e fel idő előtt.

5. Kényeztesse magát új felszereléssel. A megfelelő sportfelszerelés megkönnyíti céljai elérését. A súlyzók, edzőgépek és edzőszőnyegek karácsony utáni kedvezményeivel egyszerűen és olcsón alakíthatja ki saját otthoni edzőtermét, saját kényelme sé elvására szerint és nem kell milliókat költenie edzőtermi látogatásokra.

Egészségben és sikerekben gazdag új 2023-as évet kíván a GORILLA SPORTS csapata!

Vissza a bloghoz

Hozzászólások a cikkhez (0)

Név
Adja meg a nevét
Kapcsolattartó e-mail
Adja meg az e-mail címet
Az Ön üzenete
Írja be az üzenetet
A csillaggal jelölt * mezők kitöltése kötelező
Betöltés
Letöltés...