GORILLA DAYS. 15% akció minden nem kedvezményes termékre a GORILLADAYS kóddal. Az akció Május 5-ig tart.
×
Gorillasports.hu

Szeretsz edzeni? De nincs időd edzőterembe járni? Nem probléma 5 legjobb edzés amit otthon is végezhetsz.

25.09.2023

0

Szeretsz edzeni? De nincs időd edzőterembe járni? Nem probléma 5 legjobb edzés amit otthon is végezhetsz.

A négy fal között ragadtál, és már hiányzik egy izzasztó edzés? Ránk számíthatsz megdolgoztatjuk a hátad, a hasizmod, a karjaid, a farizmod és a lábad. A Gorilla Sports által nyújtott legjobb termékeivel elsőrangú otthoni edzéseket tud majd elvégezni csak a tested terjedelmének megfelelő helyet és minimális vagy nulla felszerelést igényelnek, de mindent megadnak, amire vágysz.

Az erőfejlesztő köröktől és a kalóriaégető HIIT-edzésektől kezdve az energizáló, aktiváló edzésekig és a relaxáló flow-gyakorlatokig, amelyek mindegyike fokozatosan építhető fel és módosítható, hogy minden edzettségi szintnek megfeleljen  az egyetlen akadály előtted az, hogy eldöntsd, melyikkel is kezded...

1. edzés

Gyors törzsgyakorlat:

Adj az alsó, felső és ferde hasizmaidnak a törzset erősítő, általad is szeretett (vagy gyűlölni szeretett) gyakorlatoknak ezzel a pörgős, tízperces kombinációjával: felülésekkel, törzsfordításokkal és plankekkel.

2. edzés

10 perces HIIT: lábak és törzsizmok

Támadd meg az alsótested, a törzsizmaid és a kardióképességeid ezzel a rendkívül hatékony, intenzív HIIT-edzéssel. Ezt az edzést használhatod akkor, amikor kevés az időd, vagy amikor a szokásos edzésed akarod egy kis extra kalóriaégetéssel kiegészíteni.

3. edzés

Regeneráló jóga

Akár fájó izmaid sajgásának, akár a nyughatatlan elmének csillapítása a cél, ez a regeneráló mozdulatsor tökéletes, hogy lassíts a tempón. Összpontosítsd a figyelmed a feszültség teljes megszüntetésére.

4. edzés

Trikóképes karok

Adj a vállaidnak, bicepszednek és tricepszednek ezzel az egyszerű és hatékony, 20 perces felsőtestedzéssel! Használd önálló edzésként, vagy kösd egybe a törzsizom- vagy kardióedzéseddel a tested teljes átmozgatásához!

5. edzés

Átmozgatás, tetőtől talpig

Ha egy tüzes, teljes testet megdolgoztató kalóriaégetésre vágysz, akkor megtaláltad a megoldást. A teljes tested megdolgoztatod, a pulzusod pedig az egekbe lököd ezzel a nagy intenzitású, 45 perces edzéssel, amelyet a nappalidban is elvégezhetsz. Csak saját testsúlyos gyakorlatokból áll, ezért nem probléma, ha nincs semmilyen felszerelésed.

Vissza a bloghoz

Hozzászólások a cikkhez (0)

Név
Adja meg a nevét
Kapcsolattartó e-mail
Adja meg az e-mail címet
Az Ön üzenete
Írja be az üzenetet
A csillaggal jelölt * mezők kitöltése kötelező
Betöltés
Letöltés...