Speciális Húsvéti 10% árengedmény mindenre az EASTER kóddal. Érvényes március 22-tól, április 1-ig
×
Gorillasports.hu

Mi kell a saját edzőtermedhez?

25.08.2022

0

Mi kell a saját edzőtermedhez?

Ha időt és költséget szeretne megtakarítani az edzőterembe utazással, bérletet szeretne megtakarítani, úgy dönt, hogy bármikor edzen nappal vagy éjszaka, akkor nem híve a közös teremben való edzésekhez, vagy kényelmetlennek érzi, ha valaki ránéz. Önnél, akkor az egyetlen és lehetséges út az otthoni edzőterem létrehozása. Itt írunk pár tippet, hogyan és mi kell az álomotthoni „fitnesshez", és éppen ellenkezőleg, mi az, ami teljesen felesleges.

Otthoni edzőterem helye

GORILLA SPORTS SET JEDNORUČNÍCH ČINEK NA AEROBIK, 31 KG

Attól függ, milyen gépeket és szerszámokat szeretne. Az emberek leginkább a kertet, garázst, pincét, szabad helyiséget használják. Ha van szabad szobája egy panelházban, akkor a GORILLA SPORTS VÉDŐSzőnyeg készletet ajánljuk, FEKETE, 8 DB, védőszőnyeg eket, amelyek csillapítják az ütést és elnyelik az ütközés/esés hangját.

GORILLA SPORTS SADA OCHRANNÝCH PODLOŽEK, ČERNÁ, 8 KS

Attól függ mi a célod

Először is rá kell jönnünk, hogy milyen típusú erősítést kívánunk gyakorolni. Az erősítő edzés célja az izomtömeg növelése. Ehhez az edzéshez szükségünk van egy jó súlyzópadra, egy nagy súlyzóra, különböző súlyú tárcsasúlyokra, egy szőnyegre, vagy egy professzionálisabb gépre, amilyen a fitneszteremben található.




Különböző edzésekre van szükségünk, ha karcsúsítani és formálni akarunk, zsírt égetünk és jó fizikai kondíciót szeretnénk fenntartani. A fitnesz vagy aerob edzéshez szükséges felszerelésnek feltétlenül tartalmaznia kell egy erőgépet, például szobabiciklit vagy futópadot. Válassza ki az erőgépet a megcélozni kívánt izmok szerint. Az egykezes súlyzók, mandzsetták és az ellenálló szalagok szintén nagyon alkalmasak. Különösen a nők fogják használni például a lépegetőt, mezítláb, egy másik kiegészítő lehet a nyújtáshoz és izomlazításhoz nyújtott masszázskészülék.

MAXXUS CROSSOVÝ TRENAŽÉR CX 5.1, VYSTAVENO/ROZBALENO


Az edzőgépekbe való befektetés megtérül
Megspórolja a dauereket, helyette vesz egy megfelelő gépet, amely hosszú évekig szolgálni fogja Önt. Az erőgépek így nagyobb rendszerességet biztosítanak Önnek, ami az egyes gyakorlatok hatékonyságának és sikerének kulcsa.

GORILLA SPORTS BALANČNÍ PODLOŽKA, 18 X 52 CM


Jelenleg egy nagyszerű ajánlatunk van GorillaSports.hu e-shopunkban! 

Vissza a bloghoz

Hozzászólások a cikkhez (0)

Név
Adja meg a nevét
Kapcsolattartó e-mail
Adja meg az e-mail címet
Az Ön üzenete
Írja be az üzenetet
A csillaggal jelölt * mezők kitöltése kötelező
Betöltés
Letöltés...