Gorillasports.hu

Közeleg a Valentin nap. Praktikus ajándékötletek a Gorilla Sports.hu

06.02.2023

0

Közeleg a Valentin nap. Praktikus ajándékötletek a Gorilla Sports.hu

Közeleg a szeretet, szerelmesek napja! De nem tudja, hogy mivel lepje meg kedvesét, szerelmét, feleségét?

Mi segítésget nyújtunk, hogy könnyedén és logikusan válasszon.

A Gorilla Sports termékei között biztos megtalálja a megfelelőt. De mindenek előtt segítség képpen pár  terméket szeretnénk bemutatni és azok funkciójival szeretnénk Önöket megismertetni, melyek remek ajándék ötletek is lehetnek akár a férfiak és nők számára egyaránt:

Masszázs az otthona kényelmében

Még soha nem volt ilyen egyszerű az otthoni masszázs. Nincs más dolga, mint kényelmesen elhelyezkedni Maxxus masszázsfotelünkben, a háttámlában lévő panel segítségével kiválasztani az előre beállított dagasztó- vagy ütögetős masszázsprogramok egyikét, és élvezni az izmok regenerálódását. Minden nap élvezheti a masszázst, de különösen alkalmas a kardió edzés vagy az edzőterem látogatása és súlyzózás után.

A Maxxus fotelek fő előnyei

Első pillantásra ez a masszírozó lenyűgözi időtlen és modern dizájnjával. Emiatt nem okoz gondot az új segédeszköz beépítése bármilyen belső térbe. Ráadásul a szék nagyon könnyű felépítésű, így könnyen mozgatható. 2D masszázstechnológiát használ, és mindig több előre beállított program közül választhat. A hátsó részen karbon fűtőelem található a test kellemes felmelegítéséhez. A hab a tortán a bluetooth technológia, mellyel párosíthatjuk a széket okostelefonunkkal, és zenét vihetünk át a beépített hangszórókra.

Sportruha és kiegészítők 

Számos ruhadarabot megtalál nálunk, amelyet örömmel fog viselni edzései során. Legyen szó felsőről, polóról, nadrágról,vagy cipőről,minden fajta, szín, minőség közül választhat ízlésének megfelelően.

Nem tudja mit vegyen fel edzéseihez? Mit válasszon?

Segítünk Önnek ebben. Nem a ruha teszi az embert mondja a mondás, azonban a nem megefelelően kiválasztott sportruházat kényelmetlenné teheti az edzést, vagy akár akadályozhatja is. Egyértelmű, hogy olyan ruhát kell választani, ami kényelmes, légáteresztő, nyújtson védelmet az időjárás ellen, száradjon gyorsan. De mind emelett az esztétikum is fontos, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben.

Aerobik 

A Nők körében egyik legnépszerűbb sport közé sorolható az aerobik. Melyet előszeretettel végeznek. Ehhez mindenekelőtt elengedethetelen a megfelelő eszközök kiválasztása, melyet a Gorilla Sports weboldalon biztosan megfog találni. Aki már kipróbálta az aerobikot, tudja, mennyire addiktív ez a mozgás. Ezenkívül sok pozitívumot is tartogat. A szórakozás mellett a rendszeres aerobik gyakorlatok is tökéletes kondíciót biztosítanak és felesleges kalóriákat égetnek el. Minden szükséges eszközzel rendelkezünk a hatékony mozgáshoz: egykezes súlyzók, lépcsők és szőnyegek, valamint egyensúlyi segédeszközök. Ezen kívül választhat nálunk jóga és pilates kiegészítőket is.

Fitnesscenter és berendezések férfiak topp termékei

Építsd meg izmaidat erősítő edzéssel
Sokan attól tartanak, hogy túl sok izom épül fel a professzionális gépekkel végzett erősítő edzések során. De megfelelő gyakorlással nem kell aggódnia emiatt. Ezenkívül a megfelelő izmoknak megvannak a maguk pozitívumai is: biztosítják az egészséges testtartást, segítenek megelőzni a hátfájást, segítenek a zsírégetésben és javítják az állóképességet. Ezért nem mindegy, hogy nagyobb terheléssel edz, vagy inkább alacsonyabb terheléssel szeretne több ismétlést - az eredmény egy egészséges izmos alak.


Ajándék Valentinra! Valentin napi ajándékok a Gorilla Sports.hu!

Vissza a bloghoz

Hozzászólások a cikkhez (0)

Név
Adja meg a nevét
Kapcsolattartó e-mail
Adja meg az e-mail címet
Az Ön üzenete
Írja be az üzenetet
A csillaggal jelölt * mezők kitöltése kötelező
Betöltés
Letöltés...