GORILLA DAYS. 15% akció minden nem kedvezményes termékre a GORILLADAYS kóddal. Az akció Május 5-ig tart.
×
Gorillasports.hu

Cyber Week a Gorilla Sports.hu-n! Akció akár 50% + 10% mindenre a CYBER10 kóddal

29.11.2023

0

Cyber Week a Gorilla Sports.hu-n! Akció akár 50% + 10% mindenre a CYBER10 kóddal

Mi lenne, ha idén olyan ajándékot adnál szeretteidnek, amely nemcsak örömet, hanem egészséget, erőt és szórakozást is ad nekik?

Itt a Gorilla Sportsnál fitnesz ajándékok széles választékát találod, amelyek a közös sportolásban és élményekben is összehozzák a családot! Tedd felejthetetlenné a karácsonyt és találd meg a megfelelő ajándékokat a család minden tagjának e-shopunkban!

Itt a Cyber Week, és mi a Gorilla Sportsnál további 10% engedményt adunk minden (kedvezményes és nem kedvezményes) fitneszeszközre, amelyek kellő lendületet adnak az edzésnek. Látogass el webáruházunkba és válaszd ki a legjobbat az edzésedhez, remek áron! Akció akár 50% + 10% mindenre a CYBER10 kóddal

De mit is takar a Cyber Monday- Cyber Week kifjezés?

A Cyber Monday egy marketing kifejezés, amely a hálaadási ünnep utáni első hétfőt jelöli az Egyesült Államokban. A Cyber Monday kifejezést a marketingcégek hozták létre, hogy növeljék az internetes eladásokat. A kifejezést Ellen Davis és Scott Silverman alkotta meg. Először 2005. november 28-án használták a Shop.org weboldal Cyber Monday Quickly Becoming One of the Biggest Online Shopping Days of the Year[1] című jelentésében.

2014-ben 2,038 milliárd dollár online forgalmat bonyolítottak le a Cyber Monday alatt; 2015-ben a Cyber Monday online forgalma rekordszintre, 2,280 milliárd dollárra emelkedett.



Vissza a bloghoz

Hozzászólások a cikkhez (0)

Név
Adja meg a nevét
Kapcsolattartó e-mail
Adja meg az e-mail címet
Az Ön üzenete
Írja be az üzenetet
A csillaggal jelölt * mezők kitöltése kötelező
Betöltés
Letöltés...