GORILLA DAYS. 15% akció minden nem kedvezményes termékre a GORILLADAYS kóddal. Az akció Április végéig tart.
×
Gorillasports.hu

BLACK SPORTS WEEK kedvezményeink a GORILLA SPORTSON!

25.11.2022

0

BLACK SPORTS WEEK kedvezményeink a GORILLA SPORTSON!

Jön az év legnagyobb termékakciója - BLACK SPORTS WEEK a GorillaSportsszal. Várod, hogy ajándékot vásárolj a közelgő ünnepekre? Örülni fog, nagyszerű termékeink vannak még jobb áron. Nálunk a hideg évszak ellenére is lépést tarthat,hogy jó formában legyen mindig. Ne várja meg az újévi fogadalmat, kezdje el most és itt.

Miért a Black Friday?

A „vásárlási ünnep" elnevezése az 1929 októberi fekete csütörtökre utal, amikor a New York-i tőzsde összeomlása elindította a gazdasági világválságot. Míg akkor végzetes esés volt a tőzsdén, idén szerencsére csak csökkennek a fogyasztási cikkek árai.

Az USA-ban és az elmúlt években nálunk is fekete pénteken kezdődik az éves karácsony előtti vásárlási láz, és bár ez a nap sehol sem hivatalos munkaszüneti nap, Kalifornia állam például szabadnapot ad állami alkalmazottainak. fekete pénteken. Sok amerikai ezen a napon nyaral, és az éjszaka közepén sorban áll a boltokban. Egyes üzletek a szokásosnál jóval korábban nyitnak  reggel hatkor, éjfélkor vagy még előtte. Sajnos a fekete péntekhez a megnövekedett bûnözés is társul, a vásárlók és az üzletek közötti verekedések és az

 anyagi károk sem kerülik el.

Fekete Sporthét és fantasztikus kedvezmények a Gorillán

Még mindig hiányzik valami az otthoni edzőterméből? A Black Sports Week ideális lehetőség további fitneszeszközök és edzőgépek vásárlására az otthoni edzéshez. Kínálatunkból minden bizonnyal érdekelni fogja például az AirTrack felfújható szőnyeg az optimális esés-elnyelés érdekében, a Maxxus ergométer a hatékony kardió edzéshez vagy a professzionális fali rúd a saját testsúllyal végzett gyakorlatokhoz.

Használja ki az idei legnagyobb kedvezményeket, hogy erős izomzatot és tökéletes állapotot építsen!

Vissza a bloghoz

Hozzászólások a cikkhez (0)

Név
Adja meg a nevét
Kapcsolattartó e-mail
Adja meg az e-mail címet
Az Ön üzenete
Írja be az üzenetet
A csillaggal jelölt * mezők kitöltése kötelező
Betöltés
Letöltés...