GORILLA DAYS. 15% akció minden nem kedvezményes termékre a GORILLADAYS kóddal. Az akció Május 5-ig tart.
×
Gorillasports.hu

Black Friday már a közelben van! Fantasztikus ajánlattal készülünk, ne maradjon le róla!

13.11.2023

0

Black Friday már a közelben van! Fantasztikus ajánlattal készülünk, ne maradjon le róla!

Black Friday már a közleben van. Fantasztikus ajánlatokkal készül a Gorilla Sports az Ön számára. Ne maradjon le róla!

 Black Friday egy hagyományosan az Egyesült Államokban megrendezett vásárlási esemény, ami az Amerikai Hálaadás (Thanksgiving) ünnepe utáni pénteki napra esik, ami november negyedik csütörtöke. Ez a nap jelenti az ünnepi vásárlási szezon kezdetét, és az ünnepek előtti időszakban a kiskereskedelmi áruházak számos akcióval és kedvezménnyel csábítják az ügyfeleket.

Az elnevezés eredetének története nem egészen tisztázott, de a legelterjedtebb magyarázat szerint a "Black Friday" kifejezést a Philadelphia-i rendőrök használták először a 20. század elején. A történet szerint az elnevezés arra utal, hogy a rendőröknek rendkívüli forgalomra és zűrzavarra kellett számítaniuk a nagy vásárlási napokon.

Az esemény népszerűsége az évek során tovább terjedt, és a kereskedők szerte a világon elkezdték importálni a Black Friday-t. Mostanra a Black Friday az egyik legnagyobb és legforgalmasabb vásárlási esemény lett világszerte, nemcsak az Egyes

ült Államokban, hanem Európában és más kontinenseken is.

Az üzletek ezen a napon gyakran jelentős árengedményeket kínálnak a termékeikre, hogy vonzzák az ügyfeleket és ösztönözzék őket a vásárlásra. Az online kiskereskedők is részt vesznek ebben az eseményben, és a "Cyber Monday" nevű következő hétfőn további online ajánlatokkal örvendeztetik meg az online vásárlókat.

A Black Friday tehát egyfajta kezdetét jelenti a karácsonyi bevásárlási időszaknak, és a vásárlóknak lehetőségük van különféle termékeket jelentős kedvezményekkel megvásárolni, így ez a nap az év egyik legforgalmasabb és legizgalmasabb vásárlási napja.

Vissza a bloghoz

Hozzászólások a cikkhez (0)

Név
Adja meg a nevét
Kapcsolattartó e-mail
Adja meg az e-mail címet
Az Ön üzenete
Írja be az üzenetet
A csillaggal jelölt * mezők kitöltése kötelező
Betöltés
Letöltés...