Speciális Húsvéti 10% árengedmény mindenre az EASTER kóddal. Érvényes március 22-tól, április 1-ig
×
Gorillasports.hu

Alapgyakorlatok egykezes súlyzókkal

03.08.2021

0

Alapgyakorlatok egykezes súlyzókkal

Egykezes súlyzók nem hiányozhatnak egyetlen otthoni edzőteremből sem. Csak vegye őket a kezébe, és azonnal elkezdheti a gyakorlást és az erősítést sokféle módon. Az erőnléti vagy a teljes test edzést részesíti előnyben? Mindenesetre az egykezes súlyzók nélkülözhetetlen társai lesznek.

Nem számít, hogy rendszeresen látogatja -e a fitneszközpontot, vagy inkább otthon edz, a kényelem és az időhiány miatt. Egykezes súlyzókkal könnyen és gyorsan szilárdabb testet és megfelelő izmokat szerezhet. Mindössze annyit kell tennie, hogy elsajátít néhány alapvető gyakorlatot, és rendszeresen megismétli őket.

A legjobb gyakorlatok egykezes súlyzókkal

Bicepsz Ütés - Ez az egyik legalapvetőbb gyakorlat, amelyben rendszeresen váltogatja mindkét kezét. Ülve vagy állva is gyakorolható. Hasonló változat az úgynevezett kalapácsos emelés, amelyben mindkét kezét egyszerre emeli a vállához.

Tricepsz nyújtás - nagyon hatékony gyakorlat, amelyet álló, ülő és fekvő helyzetben gyakorolnak. Engedje le mindkét kezét derékszögben a fej mögött lefelé, miközben ismét lefekszik, emelje fel a súlyzókat felváltva a felfelé és a fej mögé, hogy a karok V betűt képezzenek.

Hogyan válasszunk súlyzókat

Nem csak a kezdők tapinthatnak sokféle súlyú és formájú súlyzót. Tehát ismételjük meg a súlyzók alapvető felosztását feldolgozás és súly szerint:

1. A súlyzókat aerobikhoz, fitboxhoz stb. Általában két darabban értékesítik, súlyuk leggyakrabban 0,5 kg és 3 kg között van. Gorilla Sports súlyzókészlet aerobikhoz tokban, 12 kg

2. Univerzális súlyzók - súlyuk rögzített, 2 kg -tól 60 kg -ig. Általában ergonomikus formájú fogantyúval rendelkeznek, csúszásmentes bordákkal. Ebbe a kategóriába tartozik például a kettlebell.

3. Állítható súlyzók - egy súlyzóból és egy súlycsoportból áll. Előnyük, hogy a súlyokat a jelenlegi állapotának és teljesítményének megfelelően állíthatja be.

Vásárolhat egy egész súlyzókészletet is, általában 2 db 2,5 kg -os, 2 db 5 kg -os és 2 db 7,5 kg -os súlyzót ajánlunk.

Használja ki az egykezes és az állítható súlyzók kedvező árait, beleértve a tartozékok széles választékát, és élvezze a teljesen új fitnesz eszközöket.

Vissza a bloghoz

Hozzászólások a cikkhez (0)

Név
Adja meg a nevét
Kapcsolattartó e-mail
Adja meg az e-mail címet
Az Ön üzenete
Írja be az üzenetet
A csillaggal jelölt * mezők kitöltése kötelező
Betöltés
Letöltés...